Vi fremstiller elektriske brændestempler, svejsekolber og loddekolber.

Topkvalitet og made in Germany.

Lige siden 1919 har vores mission været at fremstille det bedste værktøj inden for loddeteknologi. Vi er den eneste fremstiller af det legendariske ALK brændestempel, som findes på markedet under dette begreb og til tider også andre begreber. Helt fra begyndelsen er vores produkter blevet fremstillet i Kiel, Nordtyskland og distribueres til kunder verden over.

 

Det som gør vores produkter helt unikke, er den høje kvalitet, den høje watt ydeevne og vores mange års erfaring inden for stempelproduktion.

 

Vores produkter kan anvendes til permanent mærkning af forskellige materialer fx træ, plastic, læder eller karton. Nogle kunder bruger ALK brændestempler til mærkning af internationale krav, som fx IPPC standarder. Vores stempler bruges også til virksomheders logo eller til sikring af virksomhedsejendele. Der er ingen grænser for de kreative muligheder i reklameøjemed. Anvendelsesmulighederne er mange.

 

Hvis du er specialforhandler af markeringsværktøj eller gravør, så hører vi gerne fra dig, hvis du er interesseret i at distribuere vores produkter i din region. Mange mindre og større virksomheder i hele verden er distributør af vores produkter.

 

Søger du et brændestempel, svejsekolbe eller loddekolbe, så besøg vores hjemmeside og læs mere om vores sortiment.

 

Ønsker du mere information, så besøg vores engelsksprogede hjemmeside på www.alk-tools.com. Vi ser frem til dit besøg!  

Made in Germany since 1919.