Olemme saksalainen yhtiö, joka valmistaa sähköisiä korkealaatuisia polttoleimasimia, hitsausrautoja ja juottimia made in Germany.

Toimintamme alkoi 1919 ja siitä lähtien on tärkein yrityksemme päämäärä ollut varustaa asiakkaamme markkinoiden parhailla polttotyökaluilla. Olemme ainoa legendaarisen ALK-polttoleimasimen valmistaja, olet jo varmaankin nähnyt sen myynnissä tällä tai muulla nimellä.  Alusta alkaen on tuotteemme valmistettu Kielissä, Pohjais-Saksassa ja myyty asiakkaille kaikkialle maailmaan.

 

Korkea laatu , teho ja pitkäaikainen kokemuksemme leimasimien valmistajana tekevät  tuotteistamme ainutlaatuisia.

 

Tuotteitamme voidaan käyttää mitä erilaisimpien materiaalien kuten puun, muovin, nahan tai pahvin merkintään. Muutamat asiakkaamme käyttävät ALK-leimasinta kansainvälisten vaatimuksien, kuten IPPC-logon merkintään.  Muut käyttävät leimasimiamme omaan yrityslogoonsa tai varmistamaan yrityksen omaisuutta. Myös käyttömahdollisuudet mainostarkoituksiin ovat  lähes rajattomat. Ja paljon muuta.

 

Oletko merkintätuotteiden jälleenmyyjä tai kaiverrusalan yrittäjä? Ota yhteyttä meihin ja aloita tuotteidemme myynti omalla alueellasi. Monet pienet ja suuret yritykset kautta maailman ovat tuotteidemme jälleenmyyjiä.

 

Etsitkö polttoleimasinta, hitsauspuikkoa tai juotinta? Käy kotisivullamme ja lue lisää tietoja tuotevalikoimastamme.

Made in Germany since 1919.