Κατασκευάζουμε ηλεκτρικές σφραγίδες μαρκαρίσματος, έμβολα συγκόλλησης και κολλητήρια.

Υψηλής ποιότητας και made in Germany.

Από το 1919 είναι σημαντικότερος στόχος της επιχείρησής μας είναι να σας παρέχουμε τα καλύτερα διαθέσιμα στην αγορά εργαλεία συγκόλλησης. Είμαστε ο μοναδικός κατασκευαστής της θρυλικής σφραγίδας μαρκαρίσματος ALK την οποία μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο με αυτό ή ορισμένες φορές με άλλα ονόματα. Τα προϊόντα μας παράγονται εξαρχής στο Κίελο, στη Βόρεια Γερμανία και πωλούνται σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Αυτό που κάνει τα προϊόντα μας τόσο μοναδικά είναι η εξαιρετικά καλή ποιότητα,  οι υψηλές τιμές ηλεκτρικής ισχύος και η πολύχρονη εμπειρία μας στην παραγωγή σφραγίδων.

 

Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μόνιμο μαρκάρισμα διαφόρων υλικών όπως ξύλο, πλαστικό, δέρμα ή χαρτόνι. Μερικοί από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν τη σφραγίδα μαρκαρίσματος ALK για σήμανση διεθνών απαιτήσεων, όπως των πρότυπων IPPC. Άλλοι χρησιμοποιούν τις σφραγίδες μας για το λογότυπο της εταιρείας τους ή για να διασφαλίσουν την εταιρική τους ιδιοκτησία. Αλλά και στις δημιουργικές δυνατότητες για διαφημιστικούς σκοπούς δεν υπάρχουν όρια. Και πολλά άλλα.

 

Είστε αντιπρόσωποι για εργασίες σήμανσης ή χαρακτικής; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να εκπροσωπήσετε τα προϊόντα μας στην περιοχή σας. Πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο είναι μεταπωλητές των προϊόντων μας.

 

Αναζητάτε σφραγίδα μαρκαρίσματος, έμβολο συγκόλλησης ή κολλητήρι; Τότε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και μάθετε περισσότερα για τη σειρά των προϊόντων μας.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επισκεφθείτε την αγγλική ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.alk-tools.com. Θα είναι χαρά μας!

Made in Germany since 1919.