Elektromos pecséteket, hegesztő dugattyúkat és forrasztópákákat állítunk elő.

Kiemelkedő minőségben és made in Germany.

1919 óta a legfontosabb vállalat célja, hogy Önt a kereskedelemben kapható legjobb égető szerszámokkal lássuk el. Mi vagyunk az egyedüli gyártója a legendás ALK égető pecsétnek, amelyet ezen vagy esetleg más név talál meg a kereskedelemben. A termékeink már kezdetektől Kielben, észak-Németországban készülnek és kerülnek világszerte szállításra.

 

A termékeinket a kitűnően jó minőség a magas watt-teljesítmény és a sok éves tapasztalat tesz egyedülállóvá.

 

A termékeink különböző anyagok, mint a fa, műanyag, bőr vagy karton folyamatos jelölésére használhatóak. Egyes ügyfeleink az ALK égető pecsétet nemzetközi követelmények jelölésére, pl. IPPC-szabványok, használják. Mások a pecsétjeinket céglogónak használják cégtulajdon biztosítására. A reklámcélú használatnak sincsenek határai. És még sok egyéb.

 

Ön szakkereskedő jelölési igények vagy gravírozások terén? Akkor vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy a termékeinket az Ön régiójában terjesszük. Világszerte sok kis és nagy cég a termékeink viszonteladója.

 

Égető pecsétet, hegesztő dugattyút vagy forrasztópákát keres? Akkor látogasson el a honlapunkra és tudjon meg többet a készletünkről.

 

Többet akar tudni? Látogasson el az angol holnapunkra: www.alk-tools.com. Várjuk Önt!

Made in Germany since 1919.