Noi producem ștampile termice, pistoane de sudat și pistoale de lipit.

Foarte calitativ made in Germany.

Din 1919 obiectivul important al companiei noastre este de a furniza cele mai bune unelte de ardere în comerț. Suntem singurii producători ale legendarelor ștampile termice ALK, pe care le găsiți în comerț cu numele nostru și câteodată cu alte nume. Produsele noastre au fost produse la început în Kiel, nordul Germaniei și au fost vândute clienților din întreaga lume.

 

Ceea ce ne face produsele unice este calitatea bună, performanțele de putere ridicate și experiența noastră îndelungată în producția de ștampile.

 

Produsele noastre pot fi folosite pentru marcarea permanentă a diferitelor materiale cum ar fi lemnul, plasticul, piele sau carton. Câțiva din clienții noștri folosesc ștampilele termice ALK pentru amrcarea cerințelor internaționale cum ar fi standardele IPPC. Altele folosesc ștampilele noastre pentru logo-ul firmei pentru a asigura proprietatea firmei. Posibilitățile creative pentru publicitate nu au granițe. Și mult mai multe.

 

Sunteți comerciant de specialitate pentru marcaje sau pentru gravaje? Atunci ne puteți contacta pentru a distribui produsele în regiunea dumneavoastră. Multe companii mici și mari din toată lumea sunt distribuitori pentru produsele noastre.

 

Căutați o ștampilă termică, un piston de sudat sau un pistol de lipit? Atunci vizitați-ne pagina noastră Web și aflați mai multe despre sortimentul nostru.

 

Doriți să aflați mai multe? Vizitați pagina noastră web în limba engleză www.alk-tools.com. Vă așteptăm cu nerăbdare!

Made in Germany since 1919.