Vi tillverkar elektriska branding järn, svetsning järn och lödkolv. Av hög kvalitet och made in Germany.

Sedan 1919 är det vårt stora mål att förse våra kunder med de bästa kommersiellt tillgängliga brennverktyg.  Vi är den enda tillverkaren av den legendariska ALK branding järn som du har sett under detta och ibland under olika namn i handeln.Våra produkter har producerats från början i Kiel, norra Tyskland och säljs till kunder över hela världen.

 

Vad gör våra produkter så unik är exceptionellt bra kvalitet, höga wattal och vår långa erfarenhet inom produktion av stämplar.

 

Våra produkter kan användas för permanent märkning av olika material såsom trä, plast, läder eller kartong. Några av våra kunder använder ALK brännstämpel för märkning att möta internationella krav, såsom IPPC standarder. Andra kunder använder våra stämplar för sin logotyp eller för att säkra företagets egendom. Även för kreativa möjligheter för reklamändamål finns det inga gränser. Och mycket mer.

 

Du är återförsäljare för märkningskrav eller har en graveringsföretag? Kontakta oss för att sälja våra produkter i din region. Många små och stora företag runt om i världen är återförsäljare för våra produkter.

 

Letar du efter en brännjärn , svetsning järn eller lödkolv? Besök vår webbplats och läs mer om vårt sortiment.

Made in Germany since 1919.